Izmanto iespēju un piesaki savu ideju attīstīšanai Latvijas Universitātes (LU) studentu Biznesa inkubatorā! To vari paspēt izdarīt līdz 3. februārim, aizpildot pieteikuma formu - bit.ly/lusbi2020

Vēl tikai nedēļu tev un tavai komandai ir iespēja pieteikt savu dalību LU studentu Biznesa inkubatora astoņu nedēļu programmā. Šajā laikā tevi sagaida intensīvs kurss savas biznesa idejas attīstīšanā, nodarbības, kuras vadīs nozaru speciālisti, kā arī tikšanās ar mentoriem, kuri sniegs tev palīdzību un ieteikumus. Pēc astoņu nedēļu programmas norisināsies “Demo diena”, kuras ietvaros komandām ir iespēja pretendēt uz naudas balvām.

Ja tev ir ideja, kuru vēlies realizēt, bet neesi vēl atradis savus komandas biedrus, ar kuriem kopā to veiksmīgi izdarīt, aicinām pievienoties 29. janvārī plkst. 17.30 Matchmaking pasākumam, kura laikā tev būs iespēja pastāstīt savu ideju citiem un noformēt komandu, vai arī, ja tev vēl nav savas idejas, pievienoties komandai, kura meklē tieši tavas prasmes. Pasākumam reģistrējies šeit.

Jau pirms Matchmaking pasākuma tev ir iespēja iepazīties ar citu cilvēku idejām vai atrast savus jaunos komandas biedrus. Lai atvieglotu komandu izveidi, esam izveidojuši platformu SBI.LV, kurā vari aprakstīt savu biznesa ideju vai atrast cilvēkus ar savai komandai nepieciešamajām prasmēm. Ja tev nav savas idejas, bet vēlies pievienoties komandā, izveido profilu, norādot savas prasmes.

Ņem vērā, ka inkubatorā tiks uzņemtas komandas, kuras veido LU esošie studenti vai arī komandas, kurās, piedaloties vismaz diviem cilvēkiem, viens no tiem šobrīd studē LU, bet otrs ir citas augstskolas students vai arī studijas ir noslēdzis. Inkubatorā tiks uzņemtas 30 komandas un katrs pretendents tiks vērtēts pēc administratīvajiem kritērijiem (pieteikumā norādīta prasītā informācija un pieteikums ir iesniegts norādītajā termiņā), kā arī kvalitatīvajiem kritērijiem (biznesa ideja, komandas atbilstība un komandas motivācija).

 

Ar programmas nolikumu iespējams iepazīties šeit.

Jautājumu gadījumā, raksti -  biznesainkubators@lu.lv. 

 

Inkubatora programma tiek realizēta ar ERAF līdzfinansētā projekta Nr. 1.1.1.3/18/A/007 “Latvijas Universitātes inovāciju granti studentiem” atbalstu. 

Inkubators ir izveidots un darbojas, pateicoties mecenātu, Latvijas Universitātes un LU BVEF atbalstam. LU Biznesa ideju fondu atbalsta Latvijas un ārzemju uzņēmumi un privātpersonas, kuru vidū ir Džons Medveckis, Driehaus ģimene, LMT Retail&Logistics, Inbox.lv, u.c. Mecenātu ieguldījumus LU Biznesa ideju fondā administrē Latvijas Universitātes fonds, kas ir respektabla filantropijas organizācija un rūpējas par izciliem, centīgiem studentiem, maģistrantiem, doktorantiem, pedagogiem, zinātniekiem, kā arī atbalsta izcilus izglītības, zinātnes, sporta un kultūras darbiniekus un projektus sadarbībā ar izglītību atbalstošiem mecenātiem un partneriem.

 

Dalīties