Kļūsti par skolotāju, mācot un mācoties! 

Vai esi mērķtiecīgs un sabiedriski aktīvs, zinošs savā jomā un vēlies tikt novērtēts, gūt jaunas prasmes, kļūt par labu vadītāju un stipru komandas spēlētāju? Pārvērt savu enerģiju #mācītspēkā! Līdz 18. maijam piesakies dalībai jaunajā skolotāju izglītības projektā “Mācītspēks” un kļūsti par skolotāju, reizē mācot un mācoties! 

Projektā aicinām pieteikties dažādu jomu profesionāļus - programmētājus, inženierus, tulkus, grāmatvežus, pētniekus u.c. profesiju pārstāvjus, kuri līdz 2020. gada jūnijam būs ieguvuši augstāko vai 2. līmeņa profesionālo augstāko izglītību un vēlas apgūt skolotāja profesiju. 

Projekta dalībnieki strādās skolā, saņems skolotāja darba algu un ikmēneša mācību stipendiju, paralēli studēs 2. līmeņa profesionālās augstākās izglītības studiju programmā „Skolotājs” Latvijas Universitātē vai tās filiālēs, Daugavpils Universitātē vai Liepājas Universitātē, iegūs skolotāja kvalifikāciju, kā arī atbalstu savai profesionālajai un personīgajai izaugsmei. 

PIESAKIES PROJEKTAM, JA TEV IR: 

● augstākā vai 2. līmeņa profesionālā augstākā izglītība; 

● labas latviešu valodas zināšanas; 

● motivācija dalībai projektā. 

PIEDALOTIES PROJEKTĀ, TU SAŅEMSI: 

● skolotāja darba algu; 

● ikmēneša mācību stipendiju; 

● iespēju studēt 2. līmeņa profesionālās augstākās izglītības studiju programmā “Skolotājs”; 

● pedagoģijas diplomu un skolotāja kvalifikāciju, 

● individuālu bezmaksas atbalstu savai izaugsmei; 

● izpratni par izglītības nozari. 

PIESAKIES Elektroniski līdz 18. maijam macitspeks.lv 

UZZINI VAIRĀK Raksti info@macitspeks.lv, zvani +371 25634222 vai ieskaties macitspeks.lv 

ORGANIZĒ 

Projektu "Mācītspēks" Izglītības un zinātnes ministrijas vadībā īsteno Latvijas Universitāte, Daugavpils Universitāte, Liepājas Universitāte un nodibinājums “Iespējamā misija”. Projekta norisi atbalsta Eiropas Sociālais fonds.

Dalīties