28. jūnijā sākas uzņemšana studijām 2021./2022. akadēmiskajā gadā. Nāc, piesakies un studē sev saistošākajā studiju programmā.

Studiju programmas LU Jēkabpils filiālē

Koledžas un bakalaura līmeņa studiju programmām pieteikties elektroniski varēs no 28. jūnija līdz 12. jūlijam plkst. 16.00, izmantojot e-pakalpojumu portālā www.latvija.lv. Apstiprināt elektronisko pieteikumu vai pieteikties uz vietas augstskolās, kas piedalās vienotajā uzņemšanā, varēs no 6. līdz 12. jūlijam. Pieteikties un apstiprināt elektronisko pieteikumu varēs Latvijas Universitātes Jēkabpils filiālē, Rīgas ielā 210A un citos uzņemšanas punktos.

Maģistra līmeņa studiju programmām pieteikties varēs no 5. jūlija līdz 16. jūlijam. LU absolventi var pieteikties elektroniski, izmantojot LUISa sistēmu, citu augstskolu absolventi – aizpildot elektronisko anketu vai klātienē Latvijas Universitātes Jēkabpils filiālē, Rīgas ielā 210A.

Lūgums ņemt vērā, ka epidemioloģiskās situācijas dēļ uzņemšanas grafiks var mainīties, tāpēc ikviens studētgribētājs aicināts sekot līdzi aktuālajai informācijai LU tīmekļvietnē vai "Gribu studēt" tīmekļvietnē.

Dalīties