A. Šuļja, LU Jēkabpils filiāles absolvente, 2022

Latvijas Universitātē (LU) klāt svētku laiks – ziemas izlaidums. Ar gandarījumu un priecīgu satraukumu izlaidumam gatavojas arī LU Jēkabpils filiāles Izglītības zinātņu un psiholoģijas fakultātes pirmā līmeņa profesionālās augstākās izglītības studiju programmas “Pirmsskolas skolotājs” 22 absolventi un desmit bakalaura studiju programmas “Sākumizglītības skolotājs” absolventi.

LU diplomus par iegūto augstāko izglītību absolventi saņems Universitātes galvenās ēkas Lielajā aulā Raiņa bulvārī 19, Rīgā. Studiju programmā “Pirmsskolas skolotājs” izlaidums notiks trešdien, 28. februārī, plkst. 16.30, savukārt studiju programmā “Sākumizglītības skolotājs” – ceturtdien, 29. februārī plkst. 13.00.

Ieguvumi no studijām, attīstot savas kompetences, dzīves un darba kvalitāti, ir vērā ņemami. Absolvente Laura Muceniece-Medne atzīst: "Vienmēr ir jāpaliek pozitīvam. Skolotājam ir jābūt arī bērnam un jāprot priecāties! Studijas to iemācīja saprast un neatkāpties!"

Alla Šulja saka par studijām: "Es iemācījos paust savu viedokli un nostāju. Kursā mēs mācījāmies viena no otras. Ir lieliski, ka studijas māca izteikt savu viedokli un ar to lepoties! Turklāt mēs bijām kurss, kurš vienmēr dāvināja ziedus! Tas radīja ģimenisku atmosfēru, kas bija emocionāli un skaisti."

Sirsnīgi sveicam visus LU Jēkabpils filiāles absolventus!

   

Dalīties